Saturday, October 16, 2010

Wie wil?

Vandaag geef ik je een idee voor een website. Niet 'het idee om een website te maken en er geld mee te verdienen', maar 'een idee voor een website'. Voor de eerlijke eerste vinder van deze post, zeg maar. Wie het eerst komt, het eerst maalt. Als je zin hebt om een website te maken dus.

Stel je bent in een vreemde plaats (of in je eigen woonplaats maar je wilt toch dezelfde informatie) en je wilt wat te eten afhalen of laten bezorgen. Hoe weet je dan waar de lekkerste lasagne wordt bereid, of de allerbeste shoarma, of die ene net iets duurdere maar zó veel lekkerdere pizza? Hoe weet je waar de prijs-kwaliteit verhouding het best is? Hoe kom je er achter waar de patatjes het krokantst zijn en de pindasaus het heetst?
Op jouw site dus! Je kunt het in verschillende fora gieten of er een landelijke site van maken met alle plaatsen van Nederland, of per provincie. En dan laat je mensen zelf recensies schrijven. Dan wordt het namelijk fijn een passief inkomen voor je. Op hoe je dan precies geld zou kunnen verdienen met die website mag je zelf even broeden. Je mag me ook mailen.

Succes!

No comments:

Post a Comment