Tuesday, October 19, 2010

Haal meer uit je boodschappen

Producenten van producten die je koopt hebben soms leuke acties. Doe daar iets mee!
Mijn lief had net een verpakking van Grolsch bij het oud papier gedaan waarmee we een weekendje weg konden winnen...Heb ik eruit gehaald natuurlijk. Niets gewonnen helaas.

Maar zo is er dus van alles te winnen of te vergaren aan geld bij de producten die je koopt. Maak niet de fout dat je dingen gaat kopen ómdat er een leuk halslabel omheen zit waarmee je een vakantie kunt winnen, terwijl je het product niet gaat gebruiken of terwijl het veel duurder is dan wat je normaliter koopt. Dat is wel wat de producent wil maar daar ga jij natuurlijk niet in mee hè?
Maar je kunt het bijvoorbeeld wel kopen als er op de verpakking staat dat je je geld terug krijgt. Je wilt niet weten hoe vaak ik zo gratis boodschappen doe.

Als het wel je eigen merk is dat een bepaalde actie voert, maak er dan gebruik van! Het product heb je toch al, het enige wat je dan nog in de weg staat om kans te maken op iets leuks is een klein stukje tijd achter je computer, paar tellen vaak maar. Laat geen mogelijkheid om een vakantie te winnen schieten, zou ik zeggen.

No comments:

Post a Comment