Wednesday, October 20, 2010

Knaken rijgen

Mijn moeder is bijzonder 'crea'. Ze maakt echt de prachtigste bloemstukken, het zijn mooie 'centerpieces', eigenlijk gewoon kunststukjes voor in huis. Ze begon met het maken van die vreselijke kitscherige kransen voor aan de deur, je kent ze wel. Misschien houd jij ervan, maar ik heb haar toen met klem gevraagd mij er niet mee te verrassen. Maar nu...niks kitsch, echt uit de kunst!
Daarnaast maakt ze kettingen. Helemaal hip zijn ze. En ze heeft ondertussen een kamer vol met materialen voor haar kralen en ander knutselspul.

Die bloemstukken en kralenkettingen maakt ze dus voor in haar eigen huis of voor vrienden. Ze maakt ze als verjaarscadeautjes. Ik heb al heel vaak gezegd dat ze ze daarnaast ook moet verkopen. De onkosten zijn behoorlijk maar er zit nog steeds een flinke marge op hoor, als je uitgaat van de marktwaarde van wat ze maakt. Nou ja, misschien gaat ze het nog ooit doen...

Als jij crea bent en je eigen cadeautjes maakt...maak dan voor het gemak even een foto van wat je hebt gemaakt en zet die op marktplaats! Wie weet, misschien wil iemand wel een replica kopen van wat jij net gefabriceerd hebt. Geen webwinkel nodig, gewoon op marktplaats en zien of je een bestelling krijgt. Als je het druk krijgt, kun je het altijd nog professioneler aan gaan pakken.

No comments:

Post a Comment