Monday, September 27, 2010

Not just a pretty face

Oké, er zijn mensen voor wie het het hoogste doel is, er zijn er ook die als de dood zijn dat het gebeurt...
In de spotlights staan, je houdt ervan of je verafschuwt het. Eén ding is zeker: er is geld mee te verdienen.

Heb je geen onverdienstelijke kop, dan kun je je prima inschrijven bij castingbureaus. Er wordt vanalles gezocht; dik, dun, groot, klein, appels, peren, iedereen kan aan de slag. Je kunt denken aan klussen als model, figurant, acteur.

Persoonlijk vind ik alle dingen die je tijdelijk, of gewoon af en toe, kunt doen, wel leuk om eens te proberen. Al wordt het wel wat druk als ik alle dingen waar ik hier over schrijf, zelf ga doen...moet mystery shoppen, enquettes invullen, schilderen, timmeren, boeken schrijven, speeches schrijven, post bezorgen, websites bouwen, marktplaats bijhouden, rommelmarkten afstruinen, producten uitvinden en ontwerpen, file- en wereldproblemen oplossen, met bejaarden gaan wandelen, jongeren helpen met hun huiswerk, Nederlandse les geven...Jeetje, heeft er al iemand een 8-daagse werkweek uitgevonden toevallig?

Maar dat is natuurlijk niet de bedoeling hè, alles doen. Gewoon één of een paar leuke uitzoeken en na een tijdje misschien weer eens switchen, of niet.

Maar ik dwaal af, de nieuwe ster aan het firmament van de 101 ideeën om geld te verdienen zonder baan, kun jij zijn...als ster in een televisieserie of in in modebladen. Of in een reclamefolder van je eigen supermarkt of bouwmarkt, of als nieuw gezicht van Andrélon (reclame gezien?)...

Ik heb hier voor je in de aanbieding twee links, één voor een castingbureau dat doorlopend op zoek is naar jou :-) en één voor die wedstrijd van Andrélon:

Castingbureau
 
Het mooiste haar van Nederland 

No comments:

Post a Comment