Monday, January 10, 2011

Opknappen in inrichting

Van het weekend vertelde ik iemand dat mijn lief en ik ons huis aan het opknappen zijn en dat het een sport is om dat zo goedkoop mogelijk of misschien zelfs met winst te doen. Spullen die we niet mooi vinden verkopen en leuke potentieeltjes kopen en schilderen. Het gaat goed, kan ik je vertellen. En het geeft zoveel eer van je werk als je iets voor een prikkie hebt gekocht om er dan zelf later de ware pracht van naar boven te laten komen.

Maar degene aan wie ik dat vertelde had eigenlijk wel een heel leuk idee naar aanleiding van mijn verhaal: "Waarom verhuur je jezelf niet via marktplaats als interieurontwerper op basis van tweedehands spullen?"
Jeetje, ik werd helemaal enthousiast, dit past eigenlijk helemaal in mijn straatje. Ik zou dolgraag mensen helpen hun interieur aan te passen en ze vooral te laten zien dat dat écht helemaal niet duur hoeft te zijn.

Dus, bij dezen, met dank aan Tineke:

Wil je graag je huis opknappen maar wil je daar niet veel geld aan kwijt zijn, neem contact op met mij voor een plan op maat! Ik barst van de ideeën, creativiteit en handige tips.

2 comments:

  1. H Suzanne! leuk dat je het idee gepost hebt!! Hoop dat de klanten toestromen en wie weet ga ik je ook nog inhuren. Groet, Tineke

    ReplyDelete
  2. Meesters in Management is een managementbureau dat vooral actief is binnen de publieke sector. Wij werken onder andere voor gemeenten, provincies, waterschappen, rijksoverheid, zorginstellingen, onderwijsinstellingen, stichtingen en verenigingen waaronder woningcorporaties.

    ReplyDelete