Friday, January 21, 2011

Een praatje over tampons...(zou er wel iemand verder lezen?)

Ik las op Z24.nl dit artikel over dames in Amerika die woedend zijn op Johnson&Johnson omdat deze plotseling gestopt schijnt te zijn met de levering van o.b tampons. Interessant nieuws toch?

Nou, wat het voor dit (of is het deze?) blog wel interessant maakt is dat tampons van dit merk ineens op e-bay werden verkocht voor 80 dollar omdat de schappen leeg waren! Kijk, dát biedt perspectieven.
Zo zie je maar dat je moet zorgen dat je wel goed op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld, hoe triviaal het nieuws ook mag lijken of zijn.

Als jij nu in Amerika had gewoond en toevallig net vorige week een buslading tampons had ingeslagen, dan had je nu toch een lekkere klapper kunnen maken. Met tampons notabene.
Maar ook als je geen o.b.'s had gekocht, had je misschien op een andere manier wel handel kunnen maken van het merk dat jij had ingeslagen. Of je verzint ter plekke een nieuw merk en lanceert direct een mega reclamecampagne op internet. Of je begint een forum over de fabrikant of over het merk of over tampons an sich om er inkomsten uit google adsense mee te genereren, nú kun je dan namelijk meeliften op het 'nieuws dat heerst' of te wel: je hebt gratis een flow van bezoekers omdat er toch al wordt gezocht op internet.
Of je lift mee op het nieuws door nú een alternatief voor tampons aan de man (nou ja...) te brengen.

Pfff, ik draaf door...er zijn ook zoveel mogelijkheden, gewoon één klein artikeltje over tampons, het geeft een zee aan geldmaakideeën en kansen.

No comments:

Post a Comment