Thursday, December 16, 2010

Let's party!

Verder bordurend op het plannetje van gisteren; Waarom stoppen bij een etentje als je ook een feest kunt geven?

Stel nou, je regelt voor bijvoorbeeld een kerstavond in de nabije toekomst, maar nog niet de aanstaande, een zaaltje. Je maakt een afspraak met een horeca-uitbater uit je dorp die een vergunning heeft om op locatie te tappen, dat hij/zij de bar regelt. En je regelt een dj. En dan reclame maken voor je feest.

Je rekent uit wat de onkosten voor jou zijn (de kroegbaas niet meerekenen, die laat je zijn eigen onkosten en vooral winst maken) wat locatie, vergunning, dj en reclame betreft, en je telt daar een tientje bij op. Dan verkoop je voor dat bedrag je toegangskaarten. Als er honderd mensen komen, heb je 1000 euro verdiend!

Er zijn genoeg feesten voor alleenstaanden/alleengaanden, georganiseerd door datingbureaus, maar nog geen georganiseerd door jou, toch? En misschien geef jij nou net met jouw creativiteit die jeu aan het feest... Of er komen alleen al heel veel mensen omdat 'die andere feesten' nu eenmaal nooit in de buurt van jouw dorp georganiseerd worden.

En het hoeft natuurlijk helemaal geen feest te worden voor mensen die op zoek zijn naar een partner. Je kunt ook gewoon een feest geven met een thema. En het hoeft ook helemaal niet op kerstavond :-)

No comments:

Post a Comment