Sunday, May 19, 2013

100 euro per uur verdienen

Vandaag een tegenidee (ook wel waarschuwing genoemd ;-)), dus iets om te laten in plaats van te doen.

Je komt op internet veelvuldig reclame tegen voor cursussen en producten die jou leren (One And Only Chance, Don't Miss This Life Changing Opportunity...) hoe je met internet zonder veel moeite 10.000 euro per maand kunt verdienen, of 100 euro per uur, of hoe je met internetmarketing in twee jaar tijd multimiljonair wordt. Ehm...dat gaat niet gebeuren. Wantrouw (toch iets doen dus) de sites waarop alle woorden beginnen met een hoofdletter.

Misschien zit er wel een goede bij, het kan best. Het kán natuurlijk sowieso dat iemand stinkend rijk is geworden met internetmarketing. Maar geloof me, dat is absoluut nooit zonder heel veel inspanning geweest.

In de uitzending van Rambam van 15 april gaat het ook over aanbieders van dit soort Geweldige Nooit Eerder Vertoonde Sites:


(Dit is een voorstukje, ik kreeg de hele uitzending niet mooi hierin geplaatst, maar hij is gewoon te zien bij uitzending gemist: Uitzending gemist - Rambam 15 april 2013)

Even voor de goede orde, er is niets illegaals aan wat de aanbieders van deze sites doen. Ze doen in principe ook niets verkeerd en bovendien geven de meeste ook nog wel een niet-goed-geld-terug-garantie. Maar toch, 'een gewaarschuwd mens telt voor 25' zegt mijn moeder dan....

No comments:

Post a Comment