Wednesday, March 27, 2013

Altijd Pasen

Als je als kind al dol was op paaseieren zoeken en het nu stiekem nog steeds bent, dan is deze geldmaker echt wat voor jou.
Ik heb gehoord van mensen die hier 300 euro per dag mee verdienen. En, geloof het of niet, dat is dus alleen met het zoeken (nou ja, voor al het vinden) en daarna verkopen van golfballen.
Eén golfbal verkoop je voor tussen de 10 en 60 cent, dat ligt aan de kwaliteit en het merk (heb even voor je rondgekeken op marktplaats), dus je moet er wel aardig wat vinden, wil je die 300 euro per dag halen maar het schijnt dus goed mogelijk te zijn. Uiteraard vergroot je je kansen als je op of bij een golfclub staat. Bij het Centraal Station van Amsterdam gaan zoeken heeft niet heel veel zin...
Of je daadwerkelijk over de greens moet gaan lopen is de vraag, zeker ook of het wel mag. Maar in de bunkers, in het water of in de bosjes van het terrein lijkt het me goed zoeken. Lijkt me ook dat daar de meeste liggen uiteraard :-). Maar ook het gebied om de club heen zal heus veel ballen zien vallen.

De ballen verkoop je aldus via marktplaats en je moet niet verbaasd staan te kijken als en een dikke Mercedes voor je deur stopt met een klant voor honderd ballen.

Overigens vind je ook veel ballen in het clubhuis zelf maar het is natuurlijk net wat je zoekt...

No comments:

Post a Comment