Wednesday, June 26, 2013

Voor tussendoor

Ik denk dat dit meer een tussendoorschrijvertje wordt, ik vermoed namelijk dat ik weer een vakantie neem, waarschijnlijk iets langer nu. We gaan namelijk misschien nog op vakantie maar in iedere geval toch eindelijk beginnen aan de verbouwing van de badkamer, mijn lief en ik. En omdat we dat allemaal zelf doen (proberen in ieder geval) duurt dat best lang. Veel langer in ieder geval dan wanneer we het gewoon zouden uitbesteden. Maar wel véél goedkoper.
De keuken hebben we ook zelf gedaan (waar we stinkend trots op zijn) dus deze nieuwe uitdaging is ook niet meer dan dat: een uitdaging! En bedenk je eens wat het ons oplevert als het allemaal lukt, we kunnen dan altijd gewoon badkamers verbouwen :-). Zeker in het kader van mijn droom (huizen kopen, opknappen, verkopen) is dat een prettige bijkomstigheid, zeker in het begin, voor het allemaal passief wordt.

Vandaag een besparingstip van mijn tante T, alvast voor de komende winter:

Zoek een warme man of vrouw, dat scheelt je enorm in de stookkosten.

En ik zou haast zeggen: zoek een coole vent of een ijskoude tante in een hete zomer! ;-)(voor alle duidelijkheid: dat 'ijskoude tante' slaat dus niet op mijn tante T! Het betreft hier een spreekwoordelijke tante ;-))


1 comment:

  1. Hahaha dat is een goede tip en weer makkelijk geld verdienen (besparen!)

    ReplyDelete