Friday, June 28, 2013

Alweer vakantie?

Ik had gelijk, de blogberichten van gisteren en eergisteren waren tussendoortjes... Fijn hoor, om én gelijk te krijgen én op vakantie te mogen :-).

Als, excuus, wannéér ik weer bij jullie terug kom, zit ik hopelijk boordevol tips over geld verdienen of geld besparen op manieren die te maken hebben met vakanties en verbouwingen.


Architectuur van Kythira Eiland, Griekse Eilanden, Griekenland


Nu eerst én de handen uit de mouwen én de Grieken spekken.

1 comment:

  1. Beste Suzanne,
    twee dagen lang heb ik jou blogs allemaal gelezen en punten genoteerd. Het heeft mij veel geïnspireerd. "...wil ook (heel veel) geld verdienen zonder baas en vrijheid". Tot mijn conclusie is dat om echt rijk te worden. 1. (risicovol) beleggen, beleggingsgroepje is een idee. 2. investeren in vastgoed (ruimtes verhuren). 3. goedkoop bulkproducten (buitenland) inkopen en duur verkopen. (principe ogv marktplaats). ...... Alles wat jij genoemd hebt in al jou blogs zijn leuke ideeën en inspiratiebronnen, maar kost te veel tijd en inspanningen voor een matig resultaat, ver verwijderd van miljonairsdom. Steek er meer tijd in de beurswereld/beleggingswereld. (tips en trucs leren als je toch zoveel info uit internet haalt). en dan heb je startkapitaal voor jou goede profitabel ideeën. verlang naar jouw nieuwe blogs.... groetjes A.

    ReplyDelete