Tuesday, July 27, 2010

Welkom

Welkom op mijn blog!

Ik ben Suzanne. Ik heb mijn (goede) baan opgezegd omdat ik vrij wil zijn. Ik wil mijn eigen geld verdienen, ik wil geen baas meer hebben. Voor veel mensen is het onbegrijpelijk wat ik heb gedaan maar ik ben nu eenmaal niet zo 'van de zekerheden'. Ik heb me ooit eens voorgenomen om alleen maar dingen te doen die ik leuk vind en dat betekende voor mij dat ik in ieder geval moest stoppen met mijn baan...

Anyway, om een lang verhaal kort te maken (misschien schrijf ik er later nog wel over en als je wat wilt weten, dan vraag je maar): Het geld stroomt op dit moment nog niet binnen ;-). Dat is jammer maar het heeft ook een positieve kant; ik weet ondertussen van mezelf dat ik erg veel goede, bruikbare ideeën heb, eigenlijk bruis ik van de ideeën, het gaat maar door. Maar...ik zet niets door, maak niets af. Ik heb al die ideeën op de plank en de plank wordt alleen maar zwaarder. Iedere dag denk ik: vandaag ga ik dít idee oppakken...En dan komt er weer een leuker, beter idee waardoor ik toch, aan het eind van de dag, feitelijk niets op poten heb staan. (O ja, ik ben ook heel ongeduldig).

In ieder geval was het idee van vandaag dus dat ik dit blog ga maken. Mét het voornemen om het vol te houden. Ik hoop hiermee dus het beste uit mijn eigen leerschool te halen: ik heb die ideeën en ik zet ze niet door, dan hoop ik dat anderen ze oppakken! En ik geloof dat het dan op een bepaalde manier toch wel goed uitpakt voor mij. Je weet nooit hoe een koe een haas vangt.
geld verdienen met bloggen

1 comment:

  1. Leuke blog! Lijkt net alsof ik in de spiegel kijk, want ik denk precies hetzelfde over bepaalde dingen die je beschrijft!
    Ik hoop dat je binnenkort weer iets nieuws post, want ik vind het leuk om je blog te lezen (en sommige tips zijn gewoon erg handig!)
    Groetjes Dinja

    ReplyDelete