Saturday, May 3, 2014

Knappe familie?

O, Nu.nl is toch altijd een heerlijke bron van geldmaakideeën! Ik zocht terug naar een berichtje over een
modelfamilie (kom ik dus zo op terug) van een tijd geleden en mijn oog viel op weer een nieuwe geldmaker:

Een onderbroek van de vroegere Oostenrijkse keizer Frans Jozef I heeft op een veiling in Wenen 2.500 euro opgebracht.

Keizerlijke onderbroek brengt 2500 euro opFoto:  123RF
Dat heeft het veilinghuis Dorotheum in de Oostenrijkse hoofdstad woensdag laten weten.
Het gaat om een witte linnen onderbroek met het in rood gestikte monogram van de vorst erop, die behoorde tot zijn uniform.
Dat wordt graaien in de ondergoedbakken van alle kringloopwinkels! Wie weet, misschien vind je wel een mooie gemonogrammeerde directoire of  kleponderbroek van deze of gene koninklijke dame of heer.


Het artikeltje dat ik eigenlijk zocht is dit:

Aantrekkelijke familie poseert voor honderden advertenties

De Britse familie Phillips poseert voor honderden advertenties op bussen, in kranten en op posters in wachtkamers over de hele wereld.

Foto:  Thinkstock
Momenteel heeft de familie acht klussen per maand en verdienen ze per keer zo'n 5000 euro.
Grote bedrijven als Mercedes en Disney staan in de rij om de knappe familie, bestaande uit vader Jason (41), moeder Michelle (30), zoons Louis (14), Luca (5), Cobie (3) en de 10 maanden oude dochter Evie te boeken.
Ze zijn te zien op advertenties voor onder meer luxe auto's, supermarkten en reisbureaus. "Chemie tussen modellen zie je altijd terug op de foto en omdat wij geen vreemden van elkaar zijn, is die altijd goed", zegt vader Jason. 
De familie reist voor opdrachten de hele wereld over, onder meer naar Barbados, de Malediven, Ibiza en ook Nederland.
Nu dochter Evie is geboren, is de familie nog meer in trek bij adverteerders, meldt de Mirror. Het geld spaart de familie op om de studies van de kinderen mee te financieren.
Tja, je moet dus wel aan wat schoonheidsidealen voldoen maar dan heb je ook wat!
Trouwens, waarom zou het alleen voor 'het perfecte gezinnetje' weggelegd zijn? Er zijn vast ook adverteerders die op zoek zijn naar de families 'Doorzon', 'Tokkie' en 'Knots'. Persoonlijk denk ik dat je gebakken zit als je lid bent van een gezin met alleen maar roodharigen, spleettandigen of Spockorigen...

Dat was het voor vandaag, doe ermee wat je wilt. En houd Nu.nl in de gaten, zeker Nu.nl/opmerkelijk, dan krijg je geregeld geweldige ideeën! Misschien wel regelmatiger dan hier ;-).

No comments:

Post a Comment